nie moge przytyc

Masz problemy z przytyciem to tutaj pomożemy Ci osiągnąć sukces.

nie moge przytyc

Postprzez KAMI on 25 Gru 2007, 13:53

witam wszytskich

chce przytyc jakies 10 kg gdyz uwazam, iz za malo waze ale zestaw za te prawie 900 zlo to troche za duzo jest jakas tansza alternatywa na produkty, gdyz interesuje mnie przybranie tych paru kilogramów
KAMI

Re: nie moge przytyc

Postprzez MOJADIETA.PL on 31 Gru 2007, 00:59

na poczatku w takim przypadku radze skorzystac z zestawy Shape Works i zobaczyc na efekty jakie bede przy jednak troszkę ograniczonej ilosci jedzonych produktów

efekty bedą niestety wolniejsze ale do osiągnięcia

niestety przytycie zawsze bedzie i bylo problem i to niestety wiekszym niż odchudzanie.

Przy niedowadze nawet dostrarczenie wiekszej ilosci pozywienia nie przynosi zamierzonego skutku i dopiero dostarczenie odpowiedniej ilosci produktów (jakościowych) powoduje przyrost wagi
Witamy na Naszym forum odnośnie diety Herbalife.

Jeśli masz jakieś pytania możesz założyć nowy temat, dopisać się do już istniejącego, lub skorzystać z formularza konsultacyjnego w naszym serwisie: www.mojadieta.pl lub poprostu zadzwonić: 502037275.
MOJADIETA.PL
Administrator

Postprzez marchella on 06 Lip 2008, 20:01

Ja również nie moge przytyc mam 31 lat 168 cm i waże 50 kg, bardzo chcialabym złapać dodatkowe 4 kg i zastanawiam sie nad kupnem koktajlu o którym tu jest mowa. Proszę mi powiedzieć co to znaczy, że efekty będą dużo wolniejsze niż przy kupnie całego zestawu???
Pozdrawiam :)
marchella

Postprzez MOJADIETA.PL on 06 Lip 2008, 20:35

wynika to z faktu iz przy koktajlu dostarczamy tyko cześć produktów potrezbnych do prawidłowego dzialalnia organizmu - nie dostarczymy odpowiedniej ilosci białka, witamin, błonnik i poprotsu trezba to uzupelnic z innych zrodel czyli "normalnym" jedzeniem

efekt na samym koktajlu bedzie oczywiscie i teraz jesli chodzi o szybkośc przybrania - to głównie jest uzaleznione od kazdej osoby indywidualnie - jednemu starcza 2 koktajle aby przybrac 5 kg na miesiec a drugi bedzie potrzebowal ich 5

nasze ciala sa indywidualne i nie da sie powiedziec napewno to bedzie 1 czy 5

Jeśli masz jakieś pytania możesz założyć nowy temat, dopisać się do już istniejącego, lub skorzystać z formularza konsultacyjnego w naszym serwisie: www.mojadieta.pl lub poprostu zadzwonić: 502037275.
MOJADIETA.PL
Administrator

Postprzez marchella on 10 Lip 2008, 18:10

Dziękuje za wyczerpująca odpowiedz, jeszcze rozważam zakup :D
Pozdrawiam
M.
marchella

Postprzez moon-111 on 02 Wrz 2009, 16:59

Witam, mam pytanie:

Na jak długo starcza jedno opakowanie ShapeWorks przy wypiajaniu jednego koktajlu dziennie. Z góry dziękuję za odp. ;)
moon-111

Postprzez MOJADIETA.PL on 02 Wrz 2009, 18:31

moon-111 pytanie moje:

na co mam być stosowany koktajl: odchudzanie, niedowaga, utrzymanie wagi czy tylko normalne żywienie?
Ile ważysz?

od tego zależy na ile starczy (podaj te dane i zaraz uzyskasz informacje)

MOJADIETA.PL
Administrator

Postprzez moon-111 on 03 Wrz 2009, 18:09

Koktajl odżywczy chcę stosować w celu przytycia. Ważę 45 kg, mierzę 170 cm, chciałabym przytyć co najmniej 5 kg. Ile dziennie musiałabym go wypijać i przez ile tygodni?.Pozdrawiam
moon-111

Postprzez MOJADIETA.PL on 04 Wrz 2009, 09:28

od 2 do 3 razy dziennie
czas od 1 do 2 moze maksymalnie 3 miesiÄ…ce

jest to uzależnione od każdej osoby indywidualnie - jednej starczy 1 miesiac a inna potrzebuje 3

MOJADIETA.PL
Administrator

Powróć do Niedowaga - jak przytyć.